Școala de masaj Dragomir

Viitorul îți sta in propriile maini. Dă valoare pregatirii tale, invata de la cei mai buni!

Școala de Masaj Dragomir a fost fondată în 2002 de cel care a fost Profesorul, Terapeutul și, in special, Omul Cristian Dragomir, pasionat de tot ce înseamnă sănatatea și excelența, cu o solidă pregătire profesională și o vastă experiență in medicină fizică, profilactică, terapeutică și de recuperare, impreuna cu:

Luminița Dragomir, fizio-Kinetoterapeut, absolventă a Facultații de Kinetoterapie și al Colegiului de Balneofizioterapie și Masaj, pasionată de arta vindecarii, peste treizeci de ani de experiență in domeniu.

Misiunea noastra continua si in prezent, ducand mai departe principiile profesorului Dragomir, astfel ca facem totul sa oferim cursantilor aceeasi instruire de elita, care ne-a consacrat drept cea mai renumita si apreciata scoala de profil din Romania.

  • Scopul nostru este excelenta ta la Școala de Masaj Dragomir.
  • Suntem cea mai veche si prestigioasa scoala de masaj acreditata din Romania – fondata in 2002
  • Suntem scoala de masaj cu cel mai mare numar de absolventi din Romania.
  • Suntem scoala de masaj cu cel mai mare numar de absolventi din Romania integrati pe piata muncii din tara si din strainatate.
  • Investim permanent in calitatea educatiei, atat in personal, cat si in baza materiala (practica se face pe aparatura de ultima generatie).
  • Facem totul astfel incat tu sa profesezi la cel mai inalt nivel!

Viitorul îți stă in propriile maini. Dă valoare pregatirii tale, invata de la cei mai buni!

Experiență

Suntem cea mai veche si prestigioasa scoala de masaj acreditata din Romania – fondata in 2002

Alături de tine

Avem contacte extinse cu foarte multi angajatori din strainatate si din Romania, pentru a le furniza absolventi cu o inalta calificare profesionala.

Absolventi

Suntem scoala de masaj cu cel mai mare numar de absolventi din Romania integrati pe piata muncii din tara si din strainatate.

Invesitm in educatie

Investim permanent in calitatea educatiei, atat in personal, cat si in baza materiala (practica se face pe aparatura de ultima generatie).

Cursurile noastre

Modul 1 - Masaj de intretinere si relaxare

Durata 8 saptamani
Program - luni,miercuri,vineri : orele 17-20
Cost : 1500 lei + 50 lei taxa examen

Modul 2 - Masaj reflexogen

Durata 7 saptamani
Program luni, miercuri, vineri : orele 17-20
cost : 1500 lei + 50 lei taxa examen

Modul 3 - Masaj terapeutic

Durata 14 saptamani
Program marti , joi: orele 17-20
cost : 2000 lei + 50 lei taxa examen

"Vă pregătim să deveniți terapeuți practicieni buni și foarte buni, cu cunoștințe temeinice. La final de curs să simțiți că a meritat efortul de invățare și că valoarea reala a cursului este mult mai mare decat prețul plătit." - Cristian Dragomir

Vezi ce spun studentii mai vechi despre experienta de la școala de masaj

Alina Ologu
In urma cu ceva timp am ales sa urmez cursurile de masaj la scoala Dragomir. Am ramas placut impresionata sa intalnesc oameni atat de dedicati in misiunea lor de a impartasi cu noi informatii, care mai tarziu, aveau sa ne desavarseasca in aceasta frumoasa meserie. Materialul teoretic este bine structurat si echilibrat cu partea practica. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am invatat, multumesc echipei Dragomir pentru tot ce am acumulat in acea perioada si nu numai. Recomand cu drag.
- Alina Ologu
Mihai Sirbu
Scoala de masaj Dragomir- locul care mi-a schimbat viața! Mentorul meu, regretatul Cristian Dragomir pe care îl consider cel mai bun profesor, un reper în lumea masajului, un OM cu o pregătire profesională exceptionala si cu o mulțime de calități launtrice deosebite, este cel de la care am învățat tot ceea ce știu. Scoala Dragomir este de fapt familia Dragomir, acesta era sentimentul pe care l-am trăit în acest loc , un loc unde râzi, esti vulnerabil, împărtășești, înveți, dăruiești, vindeci, ești vindecat, unde înveți sa asculți, înveți liniștea, empatia și lași ca Dumnezeu sa lucreze prin mâine tale.
- Mihai Sirbu
Popete Denis
De ceva timp mă atrăgea ideea de a face o școală de masaj. După ceva căutări pe internet am decis să urmez cursurile școlii de masaj Dragomir datorită informațiilor găsite pe internet. Am făcut bine că am ales această școală, deoarece am găsit un colectiv prietenos, gata să răspundă la orice întrebare, bine pregătit. Informațiile teoretice oferite de profesori au fost ușor de asimilat. S-a pus accentul pe formarea practică. Colegii au fost super de treabă. Recomand cu încredere și căldură școala de masaj Dragomir.
- Popete Denis