fbpx
Slider

MODULUL III: CURS MASAJ TERAPEUTIC

La Modulul de masaj terapeutic se invata Masajul Terapeutic – Vindecator (decontracturant, de refacere, articular, transversal profund), Masajul de Drenaj Limfatic, Masajul de Vindecare a Celulitei, Fizioterapie, Balneoterapie, Afectiuni si Tratamentul Lor.

Materiile de studiu iti ofera o larga si variata baza medicala, initiindu-te in mai multe tehnici si forme speciale de masaj, fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, etc.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni.

Durata: 14 saptamani (560 ore) in sesiunile ianuarie, mai si septembrie.
Frecventa: Marti – Joi
Orar: 09:00-12:00 / 17:00-20:00 la alegere

Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir

Materii de studiu:masaj terapeutic

Competente profesionale specifice dobandite: Nivel inalt de cunoastere a masajului sub toate aspectele (masajul somatic, masajul reflexogen, masajul terapeutic, masajul de drenaj limfatic, masajul de vindecare a celulitei, etc.), cunoasterea afectiunilor si a tratamentelor specifice.

Cursul de masaj terapeutic se finalizeaza cu examen (proba scrisa tip grila si prezentarea lucrarii de diploma) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Calificare Tehnician Maseur (recunoscut intern si international) – vezi in pagina Acreditari.

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.