fbpx
Slider

CURSURI DE TEHNICIAN MASEUR- MASEUR TERAPEUT

Cursul de MASEUR TERAPEUT – TEHNICIAN MASEUR este conceput ca un tot unitar. Acoperind ariile necesare dezvoltarii profesionale optime pentru fiecare participant fiind structurat pe trei module:

MODULUL I Curs Masaj Somatic-Masajul de Intretinere si Relaxare,

MODULUL II Curs Reflexoterapie

MODULUL III Curs Masaj Terapeutic.

MASTER – TERAPIA / TEHNICA B0WEN, pentru toti cei interesati.

La finalul fiecarui MODUL, în urma examenului de absolvire, obtineti un Certificat de Absolvire in MASAJ / REFLEXOTERAPIE /  MASAJ TERAPEUTIC al modulului respectiv, iar dupa ce absolviti toate cele 3 module va puteti inscrie la EXAMENUL de MASEUR TERAPEUT (nivelul 4 de calificare), si obtineti Certificatul de Calificare Maseur Terapeut-nivelul 4 de calificare. 

Optional, puteti sa faceti si MASTERUL IN TERAPIA BOWEN si obtineti si aceasta competenta si Certificatul de Absolvire al Masterului in Terapia / Tehnica Bowen – vezi in pagina Acreditari.

Scoala de Masaj Cristian Dragomir, este prima scoala din Romania acreditata national de catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, organizeaza cursuri de formare profesionala Tehnician Maseur / Maseur Terapeut.

Maseur Terapeut, cod Nomenclator 3226.3.1 (acum are nr nou), cod COR 325501, este o calificare recunoscută pe plan internaţional, cu titulatura de Massage Terapist, corespunzator nivelului de calificare 4 (studii postliceale superioare de scurta durata).

La Scoala de Masaj Cristian Dragomir durata cursurilor este de aproximativ 8 luni, M 1 Masaj 2 luni, M 2 Reflexoterapie 2 luni iar M 3 Masajul Terapeutic 4 luni, avem si vacante sau mini-vacante: de Pasti, de vara, de Craciun sau intre module cate o saptamana de refacere.

Este un curs de zi – vezi in pagina Calendar. Si pentru ca vizam excelenta si ne intereseaza ca tu sa profesezi la cel mai inalt nivel, mentinem un numar de ore de pregatire mai mare, in special la practica, peste normele stabilite.

tehnician maseur

INVETI IN RITMUL TAU, CU PROFESORI DE ELITA, DEDICATI EVOLUTIEI  TALE PROFESIONALE SI PERSONALE.

Accesul la practica este deschis de luni pana vineri, toti cursantii beneficiind de asistenta profesorilor scolii.

 

I. La Modulul MASAJ SOMATIC-DE INTRETINERE SI RELAXARE se invata Masajul Somatic (pe  regiuni si masajul general) si Masajul Profilactic (de intretinere si relaxare).

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Masajul pe care il invatam este masajul optimal fiziologic (0steopatic) creat de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 7-8 saptamani (360 ore) in sesiunile ianuarie, mai, septembrie.

Profesori: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competente profesionale specifice dobandite: Aplicarea masajului somatic pe regiuni, general – de intretinere si relaxare.

Cursul de masaj somatic se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Absolvire in MASAJ DE INTRETINERE SI RELAZARE – vezi in pagina Acreditari.

 

II. La Modulul REFLEXOTERAPIE se invata Reflexoterapia (pe aparate si sisteme si generala) si Reflexoterapia Profilactica.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Durata: 7 saptamani (280 ore) in sesiunile martie, iulie, octombrie. Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competenţe profesionale specifice dobandite: Aplicarea reflexoterapiei pe aparate si sisteme, generale si reflexoterapiei profilactice

Cursul de reflexoterapie se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Absolvire in REFLEXOTERAPIE – vezi in pagina Acreditari.

 

III. La Modulul MASAJ TERAPEUTIC se invata Masajul Terapeutic – Vindecator (decontracturant, de refacere, articular, transversal profund), Masajul de Drenaj Limfatic, Masajul de Vindecare a Celulitei, Fizioterapie, Balneoterapie, Afectiuni si Tratamentul Lor.

Materiile de studiu iti ofera o larga si variata baza medicala, initiindu-te in mai multe tehnici si forme speciale de masaj, fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, etc.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Invatam un masaj terapeutic osteopatic pus la punct de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 4 luni-14 saptamani (560 ore) in sesiunile ianuarie, septembrie. Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir

Materii de studiu:masaj terapeutic

Competente profesionale specifice dobandite: Nivel inalt de cunoastere a masajului sub toate aspectele (masajul somatic, masajul reflexogen, masajul terapeutic, masajul de drenaj limfatic, masajul de vindecare a celulitei, etc.), cunoasterea afectiunilor si a tratamentelor specifice.

Cursul de masaj terapeutic se finalizeaza cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Absolvire in MASAJ TERAPEUTIC  – vezi in pagina Acreditari.

 

    Dupa absolvirea celor 3 competente, MASAJUL DE INTRETINERE SI RELAXARE, REFLEXOTERAPIE SI MASAJ TERAPEUTIC te poti inscrie la examenul pentru obtinerea Titulaturii si Calificarii de MASEUR TERAPEUT  – Tehnician Maseur – acreditat la nivelul 4 de calificare.

 

IV. MASTER TERAPIA/ TEHNICA BOWEN 

Organizam Masterul in Terapia Bowen, pentru a oferi un substantial avantaj profesional tuturor cursantilor si absolventilor Scolii de Masaj Dragomir. De asemenea, tuturor celor dornici sa faca parte din elita profesionala a masajului la nivel local si, de ce nu, european si mondial.

Este un curs de mare valoare terapeutica si il poti incepe odata cu inceperea unor noi module III, o zi pe saptamana, vinerea, dimineata, vezi calendarul aici

 

NOU:

CURSURI DE SPECIALIZARE IN OSTEOPATIE

Scoala de Masaj Cristian Dragomir deschide un curs de nivel inalt de formare in OSTEOPATIE :

Prof. Cristian Dragomir impreuna cu profesori osteopati diplomati din Franta / Elvetia  (Prof. Patrascu Vasile cu 30 ani de practica osteopatica in Elvetia) vom deschide primul an de studii incepand cu septembrie 2020.

Doritorii sa ne contacteze. CONTACT

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service