fbpx
Slider

CURSUL DE MASEUR cod COR 325501

Tehnicieni și asistenți în fizioterapie

Maseur cod COR 325501 (Tehnicieni și asistenți în fizioterapie), este o calificare recunoscută pe plan internaţional, cu titulatura de Massage Therapist, corespunzator nivelului de calificare 4 (studii postliceale).

Cursul de MASEUR- terapeut  este conceput ca un tot unitar. Acoperind ariile necesare dezvoltarii profesionale optime pentru fiecare participant fiind structurat pe trei module:

Marele avantaj este ca veți face acest curs cu fondatorul școlii, dl. Prof. Dragomir Cristian

Prof Dragomir Cristian: Acesta nu este doar un curs de masaj, reflexoterapie și masaj terapeutic, este mult mai mult de atât. Vă indrum și vă dau din expetiența mea astfel încât, la final de curs sa deveniți terapeuți practicieni buni și foarte buni cu cunoștințe temeinice. La final de curs sa simțiți ca a meritat efortul de învățare și că valoarea reala a cursului este mult mai mare decât prețul plătit. 

MODULUL I Masajul de Întreținere și Relaxare: 1500 lei

MODULUL II Reflexoterapie: 1500 lei

MODULUL III Masajul Terapeutic|:  2000 lei

La finalul cursului de MASEUR, după absolvirea celor 3 module care îl alcatuesc, în urma examenului de absolvire,  obtineti  Certificatul de Calificare Maseur  – nivelul 4 de calificare (1080 ore) cod COR 325501.

Scoala de Masaj Dragomir, este prima scoala de masaj din Romania acreditata pentru calificarea Tehnician Maseur / acum, Maseur COR 325501.

 

Este un curs de zi – vezi in pagina Calendar. Si pentru ca vizam excelenta si ne intereseaza ca tu sa profesezi la cel mai inalt nivel, mentinem un numar de ore de pregatire mai mare, in special la practica, peste normele stabilite.

tehnician maseur

INVETI IN RITMUL TAU, CU PROFESORI DE ELITA, DEDICATI EVOLUTIEI  TALE PROFESIONALE SI PERSONALE.

Accesul la practica este deschis de luni pana vineri, toti cursantii beneficiind de asistenta profesorilor scolii.

 

I. La Modulul MASAJ SOMATIC sau MASAJUL DE INTRETINERE SI RELAXARE se invata Masajul Somatic (pe  regiuni si general) si Masajul Profilactic (de intretinere si relaxare).

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Masajul pe care il invatam este masajul optimal fiziologic (0steopatic) creat de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 7 saptamani (360 ore) in sesiunile ianuarie, mai, septembrie.

Profesori: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competente profesionale specifice dobandite: Aplicarea masajului somatic pe regiuni. Aplicarea masajului de intretinere si relaxare.

Cursul de masaj somatic se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se obține competente în Masajul de întreținere și relaxare.

 

II. La Modulul REFLEXOTERAPIE se invata Reflexoterapia (pe aparate si sisteme si generala) si Reflexoterapia Profilactica.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Durata: 7 saptamani (280 ore) in sesiunile martie, iulie, octombrie. Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competenţe profesionale specifice dobandite: Aplicarea reflexoterapiei pe aparate si sisteme, generale si reflexoterapiei profilactice

Cursul de reflexoterapie se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se obține competente în Reflexoterapie.

 

III. La Modulul MASAJ TERAPEUTIC se invata Masajul Terapeutic – Vindecator (decontracturant, de refacere, articular, profund al țesuturilor , Masajul de Drenaj Limfatic, Masajul terapeutic anticelulitic, Masajul profund al țesuturilor, Fizioterapie, Balneoterapie, Afectiuni si Tratamentul Lor.

Materiile de studiu iti ofera o larga si variata baza medicala, initiindu-te in mai multe tehnici si forme speciale de masaj, fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, etc.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Invatam un masaj terapeutic osteopatic pus la punct de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 14 saptamani (560 ore) in sesiunile ianuarie, septembrie. Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir

Materii de studiu:masaj terapeutic

Competente profesionale specifice dobandite: Nivel inalt de cunoastere a masajului terapeutic sub toate aspectele (masajul reflexogen, masajul profund al țesuturilor, masajul articulațiilor, masajul de drenaj limfatic, masajul anticelulitic, etcși asocierea lui cu alte terapii conexe. Cunoasterea afectiunilor si a tratamentelor specifice.

Cursul de masaj terapeutic se finalizeaza cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un certificat de calificare MASEUR cod COR 325501 – Tehnicieni și asistenți în fizioterapie  – vezi in pagina Acreditari.

 

    Dupa absolvirea celor 3 module, se da examenul final. Certificatul de calificare este  MASEUR cu codul COR 325501, pe nivelul 4 de calificare. Grupa 3255 din COR este grupa:  tehnicieni și asistenți în fizioterapie, denumirea internațională este de Massage Therapist- acreditat la nivelul 4 de calificare: studii post liceale, 

 

ALTE FELURI DE CURSURI:

CURSUL MASTER TERAPIA/ TEHNICA BOWEN 

Organizam Cursul de Master in Terapia Bowen, pentru a oferi un substantial avantaj profesional tuturor cursantilor si absolventilor Scolii de Masaj Dragomir. De asemenea, tuturor celor dornici sa faca parte din elita profesionala a masajului la nivel local si, de ce nu, european si mondial.

Este un curs de mare valoare terapeutica si il poti incepe odata cu inceperea unor noi module III, o zi pe saptamana, vinerea, dimineata, vezi calendarul aici

 

NOU:

CURSURI DE SPECIALIZARE IN OSTEOPATIE

Scoala de Masaj Cristian Dragomir deschide un curs de nivel inalt de formare in OSTEOPATIE :

Prof. Cristian Dragomir impreuna cu profesori osteopati diplomati din Franta / Elvetia  (Prof. Patrascu Vasile cu 30 ani de practica osteopatica in Elvetia) vom deschide primul an de studii incepand cu octombrie 2021.

Doritorii sa ne contacteze. CONTACT

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.