fbpx
Slider

CURSUL DE MASEUR cod COR 325501

„Va pregatim sa deveniti terapeuti practicieni buni si foarte buni cu cunostinte temeinice. La final de curs sa simtiti ca a meritat efortul de invatare si ca valoarea reala a cursului este mult mai mare decat pretul plătit.” Cristian Dragomir

Maseur cod COR 325501 (Tehnicieni și asistenti în fizioterapie), este o calificare recunoscută pe plan internaţional, cu titulatura de Massage Therapist, corespunzator nivelului de calificare 4 (studii postliceale).

Cursul de MASEUR- terapeut  este conceput ca un tot unitar. Acoperind ariile necesare dezvoltarii profesionale optime pentru fiecare participant fiind structurat pe trei module:

 

MODULUL I Masajul de Intretinere și Relaxare: 1500 lei

MODULUL II Reflexoterapie: 1500 lei

MODULUL III Masajul Terapeutic:  2000 lei

 

La finalul cursului de MASEUR, dupa absolvirea celor 3 module care il alcatuesc, in urma examenului de absolvire,  obtineti  Certificatul de Calificare Maseur  – nivelul 4 de calificare (1080 ore) cod COR 325501.

Scoala de Masaj Dragomir, este prima scoala de masaj din Romania acreditata pentru calificarea Tehnician Maseur / acum, Maseur COR 325501.

Este un curs de zi – vezi in pagina Calendar. Si pentru ca vizam excelenta si ne intereseaza ca tu sa profesezi la cel mai inalt nivel, mentinem un numar de ore de pregatire mai mare, in special la practica, peste normele stabilite.

tehnician maseur

INVETI IN RITMUL TAU, CU PROFESORI DE ELITA, DEDICATI EVOLUTIEI  TALE PROFESIONALE SI PERSONALE.

Accesul la practica este deschis de luni pana vineri, toti cursantii beneficiind de asistenta profesorilor scolii.

 

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.