fbpx
Slider

MASTER CURSUL DE TERAPIA BOWEN

Este un curs de mare valoare terapeutica.

Organizam Masterul in Terapia Bowen, pentru a oferi un substantial avantaj profesional tuturor cursantilor si absolventilor Scoala de Masaj Dragomir, precum si tuturor celor dornici sa faca parte din elita profesionala a masajului la nivel local si, de ce nu, european si mondial.

Prin Terapia Bowen (cunoscuta si ca Tehnica Osteopatica Bowen sau Bowtech) se invata tehnici de biofeedback de provocare si stimulare a autovindecarii si care declanseaza resetarea si optimizarea programului natural de autovindecare a organismului.

Acest Curs de Master in Terapia Bowen contine informatii teoretice si practice care usureaza foarte mult munca terapeutului si il conduce la obtinerea unor rezultate clare si  eficiente in toate tratamentele in care utilizeaza Terapia Bowen.

Reprezentand o terapie complementara masajului, cursul vine cu o abordare originala, unitara, procedurile fiind grupate pe regiuni si este conceput pentru a fi cat mai acesibil terapeutilor, atat ca si maniera de predare, cat si ca pret.
terapia bowen
Durata: 7 module  – teorie si practica, practica asistata, + ore de practica / studii de caz

Profesor: Cristian Dragomir
Cursul se finalizeaza cu eliberarea Diplomei de Absolvire.


@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.