fbpx
Slider

PRETURI SI PROMOTII SCOALA DE MASAJ CRISTIAN DRAGOMIR

Scoala de Masaj Dragomir pregateste Terapeuti Maseuri de elita, care sa lucreze in cele mai bune centre, companii, spa-uri, hoteluri, cabinete, saloane, etc., atat in tara, cat si in strainatate, cu castiguri profesionale si materiale de inalt nivel.

CURS MASEUR Terapeut (nivel 4 de calificare), 3 module:

Pret total curs 5000 lei (1000 euro) = toate cele 3 module + 50 lei examinare absolvire / modul.

pret de referenta: 1 euro = 5 lei.

Cursul este compus din 3 module,

Se poate plăti și in rate, pe module:

PROMOTIE!!! La plata integrala a cursului de MASEUR TERAPEUT modulele 1, 2 și 3 acordam o reducere 100 euro din 1000 euro = 900 euro = 4500 lei/curs integral, toate cele 3 module + 150 lei (50 lei examinare absolvire / modul).

pret de referenta: 1 euro = 5 lei.

GARANTIA EXCELENTEIScoala de Masaj Dragomir garanteaza toata investitia dumneavoastra, primiti banii inapoi daca nu sunteti multumit in primele 2 saptamani de curs!


CURSURI SPECIALIZARE – PERFECTIONARE:

Cursurile sunt sustinute de Prof. Cristian Dragomir și Prof. Luminita Dragomir, fondatorii Scolii de Masaj Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Taxa examen: 50 lei / modul.
Documente suplimentare – eliberate la cerere:

NOU: Exista O EXCELENTA OPORTUNITATE sa iti finantezi sustinerea costurilor cursurilor de Maseur sau de perfectionare/ specializare din cadrul Scolii de Masaj Dragomir, prin programul INVESTESTE IN TINE!

Daca doresti sa iti continui studiile si ai facut un modul sau doua la o alta scoala de masaj, te poti inscrie pentru continuarea studiilor la Scoala de Masaj Dragomir. Mai multe detalii la secretariatul scolii (la numerele de la contact).

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.