fbpx
Slider

CALENDAR

„Va pregatim sa deveniti terapeuti practicieni buni si foarte buni cu cunostinte temeinice. La final de curs sa simtiti ca a meritat efortul de invatare si ca valoarea reala a cursului este mult mai mare decat pretul plătit.” Cristian Dragomir

Structura curs și date de incepere:

Calificarea se numește  MASEUR : cod COR 325501 este codul ocupatiunilor din România, grupa 3255 este grupa tehnicienilor și a asistenților în fizioterapie, nivelul de calificare este 4, adică postliceal. Atenție! exista si Maseur de nivel inferior, fara studii liceale, dar are alt cod COR, un numar mic de ore și de cunoștințe acumulate,  pentru a putea lucra în saloane, coaforuri, etc.

Cursul este format din 3 module care insumeaza 28 de saptamâni. Modulele 1 si 2 pot fi făcute în orice ordine, apoi modulul 3.

Modulul I:

Modulul II:

Modulul III:

Modulele 1 si 2 se pot face în orice ordine,  practic se poate începe cursul din 7 în 7 săptămâni, ori cu masajul de întreținere și relaxare, ori cu reflexoterapia.  Apoi se face Modulul 3, masajul terapeutic. Modulul 3 se poate face si in paralel cu modulele 1 și 2 pentru cei care vor sa scurteze timpul total de curs (exemplu: nu sunt din București).

Vacante: de Pasti, de Vara , de Craciun si Anul Nou si pot fi acordate minivacante de o săptămână intre module.

                           

                                Pentru înscrieri și alte informații vă invităm să ne contactați la

                                        0744 284 618 – Secretariat // 0745 751 132– dna. Luminita Dragomir

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.