Slider

CURSURI DE TEHNICIAN MASEUR

Cursul este conceput ca un tot unitar, acoperind ariile necesare dezvoltarii profesionale optime pentru fiecare participant si este structurat pe trei module, I Curs Masaj Somatic, II Curs Reflexoterapie si III Curs Masaj Terapeutic.

In plus, am introdus un Master Terapia Bowen, pentru a veni in intampinarea cursantilor nostri si a tuturor celor interesati.

La finalul acestor cursuri de masaj, în urma examenelor de absolvire, scoala noastră de masaj emite un Certificat de Absolvire (după primele două Module) şi un Certificat de Calificare Tehnician Maseur (după al treilea Modul), precum si un Certificat de Absolvire al Masterului Terapia Bowen – vezi in pagina Acreditari.

Scoala de Masaj Cristian Dragomir, prima scoala din Romania acreditata national de catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, organizeaza cursuri de formare profesionala Tehnician Maseur.

Tehnician Maseur, cod Nomenclator 3226.3.1, cod COR 325501, este o calificare recunoscută pe plan internaţional, cu titulatura de Massage Terapist, corespunzator nivelului de calificare 4 (studii postliceale superioare de scurta durata).

La Scoala de Masaj Cristian Dragomir durata totala a cursului este de un an (toate cele trei Module + trei vacante: de Pasti, de vara, de Craciun), fiind curs de zi – vezi in pagina Calendar. Si pentru ca vizam excelenta si ne intereseaza ca tu sa profesezi la cel mai inalt nivel, mentinem numarul de ore de pregatire la 1200, cu 120 de ore in plus de practica peste normele stabilite de legislatia internationala.

tehnician maseur

INVETI IN RITMUL TAU, CU PROFESORI DE ELITA, DEDICATI EVOLUTIEI  TALE PROFESIONALE SI PERSONALE.

Accesul la practica este deschis de luni pana vineri intre orele 09:00-20:00, cu pauze in intervalele 12:00-13:00 si 16:00-17:00, toti cursantii beneficiind de asistenta profesorilor scolii.

 

I. La Modulul de masaj somatic se invata Masajul Somatic (pe  regiuni si masajul general) si Masajul Profilactic (de intretinere si relaxare).

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Masajul pe care il invatam este masajul optimal fiziologic (0steopatic) creat de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 9 saptamani (360 ore) in sesiunile martie , august si noiembrie

Profesori: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competente profesionale specifice dobandite: Aplicarea masajului somatic pe regiuni, general – de intretinere si relaxare.

Cursul de masaj somatic se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Absolvire – vezi in pagina Acreditari.

 

II. La Modulul de curs reflexoterapie se invata Reflexoterapia (pe aparate si sisteme si generala) si Reflexoterapia Profilactica.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Prof. asistent Lilian Albu.

Durata: 7 saptamani (280 ore) in sesiunile februarie, iunie, octombrie Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir. Prof. asistent Lilian Albu.

Materii de studiu:

Competenţe profesionale specifice dobandite: Aplicarea reflexoterapiei pe aparate si sisteme, generale si reflexoterapiei profilactice

Cursul de reflexoterapie se finalizează cu examen (proba scrisa tip grila si proba practica) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Absolvire – vezi in pagina Acreditari.

 

III. La Modulul de masaj terapeutic se invata Masajul Terapeutic – Vindecator (decontracturant, de refacere, articular, transversal profund), Masajul de Drenaj Limfatic, Masajul de Vindecare a Celulitei, Fizioterapie, Balneoterapie, Afectiuni si Tratamentul Lor.

Materiile de studiu iti ofera o larga si variata baza medicala, initiindu-te in mai multe tehnici si forme speciale de masaj, fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, etc.

Cursantii invata direct cu fondatorul Scolii, maestrul Cristian Dragomir, care le transmite materia in mod direct, intr-o abordare coerenta, clara si personala, “de la maestru la cursant”, tratand si pacienti cu diferite afectiuni. Invatam un masaj terapeutic osteopatic pus la punct de Prof. Cristian Dragomir.

Durata: 14 saptamani (560 ore) in sesiunile martie , august si noiembrie Profesor: Cristian Dragomir si Luminita Dragomir

Materii de studiu:masaj terapeutic

Competente profesionale specifice dobandite: Nivel inalt de cunoastere a masajului sub toate aspectele (masajul somatic, masajul reflexogen, masajul terapeutic, masajul de drenaj limfatic, masajul de vindecare a celulitei, etc.), cunoasterea afectiunilor si a tratamentelor specifice.

Cursul de masaj terapeutic se finalizeaza cu examen (proba scrisa tip grila si prezentarea lucrarii de diploma) si, dupa absolvire, se elibereaza un Certificat de Calificare Tehnician Maseur (recunoscut intern si international) – vezi in pagina Acreditari.

 

IV. Master in Terapia Bowen – incepe odata cu inceperea unor noi module III, o zi pe saptamana, vinerea, dimineata.

NOU:

CURSURI DE SPECIALIZARE IN OSTEOPATIE

Scoala de Masaj Cristian Dragomir deschide un curs de nivel inalt de formare in OSTEOPATIE pe durata a  4 ani:

Prof. Cristian Dragomir impreuna cu profesori osteopati diplomati din Franta / Elvetia  (Prof. Patrascu Vasile cu 30 ani de practica osteopatica in Elvetia) vom deschide primul an de studii incepand cu septembrie 2020.

Doritorii sa ne contacteze.

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate. O productie Wealth Harmony Service