fbpx
Slider

SCOALA DE MASAJ DRAGOMIR, FONDATA IN 2002, PRIMA SCOALA ACREDITATA CU DIPLOME RECUNOSCUTE IN TOATA LUMEA

„Va pregatim sa deveniti terapeuti practicieni buni si foarte buni cu cunostinte temeinice. La final de curs sa simtiti ca a meritat efortul de invatare si ca valoarea reala a cursului este mult mai mare decat pretul plătit.” Cristian Dragomir

O scoala de masaj acreditata este garantia calitatii cursurilor si a profesionalismului celor care predau. Scoala de Masaj Dragomir este cea mai veche si mai prestigioasa scoala de masaj din Romania, conferind diplome recunoscute international, pe toate continentele.

 

La finalul fiecărui Modul (1 și 2), se da un examen de absolvire iar după finalizarea celor 3 module (Modulul I+II+III), se da examenul final și se obține Certificatul de Calificare Maseur – nivelul 4 de calificare – 1080 de ore, cod COR 325501, tehnicieni și asistenți în fizioterapie.

SCOALA DE MASAJ DRAGOMIR are acreditări neîntrerupte din 2002 pana în prezent:

Denumirea internațională este de MASSAGE THERAPIST. Ceea ce contează, nu este denumirea, ci nivelul de calificare (4) și codul COR 325501 – lucrători în sanatate – Tehnicieni și asistenți în fizioterapie.

@Scoala de Masaj Dragomir. Toate Drepturile Rezervate.